ENERGIARBEID

Bestill 1-1 Energibehandling

Da vi ble født var vi hele. Vi hadde ingen begrensninger i form av tillærte feil eller mangler. Etterhvert som vi vokser opp installeres det ubevisst mental programvare som indre ubalanse og liten tro på oss selv. 

Gjennom bevisstgjøring vil du kunne omprogrammere denne programvaren og igjen føle deg hel. Mesteparten av arbeidet skjer gjennom Nettkurs og ved å lese artikler i Nyhetsarkivet. Kombinerer du disse med energiarbeid vil du kunne oppleve at overgangen til å føle deg hel skjer hurtigere.

HVORDAN BESTILLER JEG 1-1 ENERGIBEHANDLING?

Behandlingen varer omtrent 30 minutter og koster kr 800,-. Betaling enten via Vipps eller Paypal. Instruksjoner vil bli gitt via e-post. Benytt skjemaet nedenfor for bestilling

Du ringer meg opp det tidspunkt du bestiller energibehandling. Vi har en kort samtale hva du ønsker energi for, og for å kartlegge hva som er den underliggende årsaken til utfordringen. Hvorpå vi legger på røret og behandlingen starter.

Etter behandlingen er utført (pågår ca 30 min) ringer jeg deg opp og vi har en kort samtale hvordan det opplevdes. Deretter takker vi for samtalen og går hver til vårt. Enkelt og greit.

SEND FORESPØRSEL OM TIME

Fyll inn navn og e-post, samt ønsket tidspunkt. Så kommer jeg tilbake til deg så snart som mulig.

NYTTIG INFORMASJON

Energibehandling er en helhetlig behandlingsmetode. Generelt sett vil behandlingen jobbe med årsaken til problemet mer enn med symptomene. Behandlingen erstatter ikke skolemedisin/legehjelp og spørsmål vedrørende medisinsk vurdering må eventuelt tas opp med din lege, da jeg ikke stiller diagnose.

Eventuelt bruk av medikamenter må fremdeles samordnes etter avtale med din lege. Eventuelle klager må henvendes til Fagetisk Råd via foreningens vanlige e-post eller telefon.

TAUSHETSPLIKT

Både når det gjelder nettkurs og tjenesten energibehandling så har jeg taushetsplikt. Verken informasjon om deltakere eller hva som deles oss imellom vil bli delt med noen andre.

Jeg tok mitt første kurs innen energiarbeid i 2016 og er registrert i Alternativregisteret i Brønnøysund. Har fullført 50 timer VEKS-fag som står for vitenskapslære, etikk, kommunikasjon og samfunnslære relatert til behandlingene. Anser meg selv som skikket til å kunne bistå deg i din utvikling.

Formålet med tjenestene hos Mind Academy er å få deg tilbake i tilstanden du var da du ble født. Å omprogrammere de mentale programmene som ikke lenger gavner deg. Slik at du på ny kan se, akseptere og elske deg selv og livet ditt.

Energiarbeidet er en komplementær behandlingsmetode med formål å bistå deg i din selvutviklingsprosess. Du er velkommen til å bestille energibehandling selv om du ikke tar nettkursene jeg tilbyr.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker