NYHETSSEKSJON 2

 

(Klikker du på en overskrift vil artikkelen åpnes i eget vindu)

Livet uten refleksjon endrer deg ikke 29.09.2021 →
Livet handler i korte trekk om perspektiv. Jo bredere perspektiv du har på livet, jo friere er du. Selv om du kan være sosialt isolert eller fysisk redusert i historien så er det én ting ingen kan ta fra deg: Ditt mentale rom og din evne til å tenke. Andre kan påvirke deg, men bare i den grad du tillater dem. Vi er alle produkter av vår barndom. Og jeg beklager å informere deg, men barndommen din har gått ut på dato. Måten å bryte fri fra programmeringen på er gjennom å reflektere for deg selv.

Jo høyere utdanning, jo høyere indoktrinering 27.09.2021 →
Noe jeg har i bakhodet når jeg møter en fremmed i en jobb som krever en høyere utdanning er: Denne personen lever mest sannsynlig identiteten han eller hun later som å være. Hvilket betyr: Deres trossystem er det som styrer deres oppførsel. Jeg elsker å gå turer gjennom kirkegårder og lese hva som står på gravstøttene. Svært ofte er yrket til personen som er begravd der noe av det første som er nevnt. "Rektor". "Politibetjent". "Sivilingeniør". "Tannlege". Hvem er disse menneskene, egentlig?

For hvert valg du tar skaper du en annerledes tidslinje 25.09.2021 →
Måten vi utvikler oss på er ved å gjøre til vane å sette ideer og beslutninger til verks. Dersom jeg bestemmer meg for å dra på fest en lørdag ettermiddag, så vil dette gi meg en helt annen tidslinje enn om jeg bestemmer meg for å dra på treningsstudio og trene kondisjon i stedet. Hvert eneste valg du foretar deg, helt ned til de minste små, påvirker progresjonen på livet ditt. Reflekter over det. Fra hvor du er til dit du vil i livet ditt, er det ett minimum av valg som må tas for at du skal komme deg dit.

Livet er tilgjengelig kun i det nåværende øyeblikk 23.09.2021 →
Jeg er så heldig å ha vært døden nær flere ganger. Jeg har også venner som har dødd av kreft, samt venner som har overlevd kreftbehandling. Dette har lært meg å sette pris på nuet, samt å innse at livet er øyeblikket vi lever akkurat NÅ. Mange lever kun for fremtiden: "En dag vil jeg lykkes, bare vent og se". Å gå glipp av livet ved stadig å lengte etter en annen tilværelse er synd, ettersom morgendagen aldri kommer. Det vil alltid være nå. Det eneste øyeblikket som noen gang eksisterer er dette.

Ingen forventninger, ingen skuffelser 21.09.2021 →
I går deltok jeg på en treningstime på Sats hvor vi bruker pulsbelte for å måle pulsen. På slutten av timen får vi oppsummert hvor mange % av timen pulsen vår har vært innafor en angitt pulssone. Min forventning er alltid å overskride min personlige rekord på 98%, og hver gang jeg ikke har fått det til har jeg kjent på skuffelse. Selv om jeg iblant får 97%. Leksjon lært: Bytt ut forventningene om fremtiden med takknemlighet og nysgjerrighet for det som skjer i nåtid og livet ditt endres umiddelbart.

Anser du deg selv som en problemløser? 19.09.2021 →
For enhver utfordring finnes det utallige løsninger. For å komme meg til byen Roma i Italia kunne jeg bestilt en flybillett, jeg kunne gått, haiket, tatt toget, kjørt med bil eller motorsykkel, tatt ferge. Pokker, jeg kunne til og med ridd på et esel. Hvorvidt du oppfatter deg selv som stuck i livet eller kaptein på ditt eget skip, ligger i din evne til å oppdage de uendelige mulighetene du har å velge mellom, og ta handling. Dette gjelder enhver hindring i livet. En endring av persepsjon endrer din virkelighet.

Denne reisen handler virkelig kun om deg 17.09.2021 →
Om du kommuniserer med noen og havner i en verbal slåsskamp, så ​​har måten du svarer på ingenting å gjøre med dem. Det gjenspeiler ganske enkelt hvor dypt du identifiserer deg med karakteren du forestiller deg å være. Vent litt. Sier du det er mulig å ikke havne i en krangel dersom noen trigger meg? Enhver situasjon er en mulighet for deg til å våkne opp og realisere ditt sanne jeg. Legg merke til hvor dypt folk identifiserer seg med karakteren de spiller. Fang deg selv når du gjør det samme.

Livet handler om å frigjøre seg 15.09.2021 →
Den første halvdelen av livet ditt er designet for at du skal bli noen. Å identifisere deg med denne identiteten og helhjertet tro du er denne personen. Når du kommer dit, vil du kunne innse at uansett hvor mye rikdom og penger du besitter, så føler du fortsatt at noe mangler. "Er dette alt livet handler om"? Dette er intuisjonen som forsøker å guide deg hjem. Å frigjøre deg. Å avlære deg alt du lærte første delen av livet. Når du slår sammen intellektet med ditt sanne jeg, vil du oppleve selvrealisering.

Det viktigste forholdet er forholdet til deg selv 13.09.2021 →
Det jeg nå skal formidle vil kanskje skremme noen av dere. Dersom du VIRKELIG lar ordene synke inn, vil de kunne inspirere deg til å bli bedre kjent med deg selv: "Du er født alene og du vil dø alene". Eller som Ram Dass ville beskrevet det: "Vi følger hverandre bare hjem". En av mine styrker er forholdet jeg har til meg selv. Min oppfattelse av hvem jeg er har utviklet seg siden jeg flyttet ut fra mine foreldres hus i en alder av 16. Når du vet sannheten om hvem du er, vet du hvem alle andre er.

Når alle tenker likt, er det ingen som tenker 11.09.2021 →
Noe som berører meg er å se tenåringer som forsøker å etterligne glamourmodeller for å få anerkjennelse og godkjenning. De forurenser bevisst kroppene sine med Botox, silikon og sminke og lever livene sine bak en fasade. Jeg mistenker de har et verdenssyn hvor de ser seg selv gjennom andre sine øyne. De ser verden fra utsiden og inn, og ikke fra innsiden og ut som vi er designet for. Hva slags forhold har du til deg selv? Jeg resonnerer veldig med Eckhart Tolle sitt perspektiv på dette temaet.

← Nyere oppdateringer

Eldre oppdateringer →