NYHETSSEKSJON 3

 

(Klikker du på en overskrift vil artikkelen åpnes i eget vindu)

Målsetting er en livslang kontinuerlig prosess 18.10.2021 →
Noe mange ikke innser før slutten på livet er at de aldri vil finne langvarig oppfyllelse i å oppnå ytre mål. Uansett hva slags bragd eller mesterverk du får til i historien, så vil du alltid føle en sult etter mer. Det er slik systemet er rigget. Årsaken til at det kalles rotteracet, er fordi folk stresser som noen galninger som om de er fanget inne i et evigvarende hamsterhjul. Den sanne verdien av målsetting er ikke i å nå de faktiske målene, men i hvem vi blir gjennom prosessen ved å nå disse målene.

Skjebnen din er å finne din egen retning i livet 16.10.2021 →
Gjennom min offshorekarriere fikk jeg møte en stor variasjon av ansatte. Fellesnevner for de dyktigste ekspertene var at de syntes å sette pris på og nyte yrket sitt mer enn menneskene som jobbet der kun for pengene sin del. De var dedikerte til å bli en mester i sitt håndverk, ettersom hele mannskapet var avhengige av deres ekspertise. Dette inspirerte meg til å dyrke frem det beste i meg selv også. Hverdagsglede bestemmes ikke ut fra hva du gjør, men hvem du er mens du gjør det du gjør.

Kraften i å være annerledes 14.10.2021 →
Så lenge jeg kan huske har jeg følt meg utenfor. I min barndom ble jeg mobbet, og jeg var også en grusom mobber selv. Det jeg angrer mest på, og har reflektert og lært mest av, var opplevelsen av å være en mobber. Da jeg tok eierskap til at jeg følte meg annerledes enn barn på min egen alder, begynte jeg å sette pris på folks unikhet, istedenfor å dømme andre for å være forskjellige. Det å være ulik fra alle andre er en velsignelse. Våg å være annerledes. Vellykkede mennesker skiller seg alltid ut.

Sammenligning er den største tyven av glede 12.10.2021 →
Så snart du begynner å sammenligne deg selv med andre, går du ned en sørgelig vei. Folk har en tendens til å sammenligne de mest bisarre ting: Utseendet, eiendelene sine, mengden penger de har på bankkonto, ryddigheten i leiligheten, innsatsen og bidraget til veldedige formål. Til og med størrelsen på... skjegget sitt. Ved å velge denne stien, setter du deg selv opp for å mislykkes, ettersom du alltid vil finne noen som er annerledes enn deg. Må vi dele de samme meningene for å være venner?

Jeg er ikke den du tror jeg er 10.10.2021 →
Det er et kraftfullt sitat fra Charles Cooley: "Jeg er ikke den du tror jeg er, jeg er ikke den jeg tror jeg er. Jeg er den jeg tror du tror jeg er." Med andre ord: Hvem vi tror vi er, bestemmes ut fra hvordan vi forestiller oss at andre oppfatter oss. Hvis du tror andre mennesker tror du er sjenert, så er dette den du tror du er. Dersom du tror de tror du er selvsikker, så vil dette skinne gjennom. Prøv en dag å forestille deg at de du møter tenker hyggelige ting om deg, og se hvordan dette påvirker din hverdag.

Ikke ta deg selv for høytidelig 08.10.2021 →
Dersom du ikke klarer å le av deg selv, så tar du deg selv for alvorlig. Jeg fanger meg selv ofte i å oppfatte virkeligheten som mer skremmende enn det den faktisk er. I sannhet er verden nøytral. Det er vår subjektive oppfatning som avgjør om vi lever i et fiendtlig eller vennlig univers. Heldigvis er det mulig å bevisst endre vår oppfatning. Det første steget i å gjøre dette er å fange deg selv hver gang du glir inn i å leve på autopilot. Med dette mener jeg å bli bevisst når du ikke er fullt tilstede i nuet.

Skjegg er teknisk sett kun kjønnshår 06.10.2021 →
La meg fortelle deg en hemmelighet som kanskje vil gjøre dagen din lysere, avhengig av om du har ansiktshår eller ikke. De siste 6 mnd. har jeg som ego hatt det gøy med å spare til skjegg og bart. Vel, her om dagen bestemte jeg meg for å fjerne det, da jeg oppdaget at skjegg teknisk sett er kjønnshår. Ifølge Dr. Bobby Buka er skjegg sammensatt på samme måte som håret i en manns skritt og armhuler. Jeg vet ikke med deg, men dette endret definitivt min oppfattelse av menn med ansiktshår.

Tjuvtriks for å utnytte mer av potensialet ditt 04.10.2021 →
Vi har alle to hjernehalvdeler. Den venstre delen av hjernen er ansvarlig for å styre den høyre delen av kroppen. Den utfører også oppgaver som har med logikk å gjøre, for eksempel forskning og matematikk. Høyre hjernehalvdel koordinerer venstre side av kroppen, og utfører oppgaver som har med kreativitet og fantasi å gjøre. En enkel og praktisk måte å utnytte mer av ditt iboende potensiale på, er ved å styrke forbindelsen mellom hjernehalvdelene, ved å gjøre diagonale øvelser av alle slag.

Bli venn med fantasien og kreativiteten din 02.10.2021 →
Din kreativitet og fantasi kommer fra samme sted. De er begge tilknyttet den uendelige delen av deg, ditt sanne jeg. Det er umulig å bruke opp fantasien eller kreativiteten din. Jo mer du bruker dem, jo ​​bedre blir du på det. Forestill deg et hav foran deg: Jo mer du svømmer jo dypere kan du gå. Egoet har en tendens til å bekymre seg for tingene i livet du ikke har noen som helst kontroll over. Kreativiteten og fantasien din derimot, tillater deg å finne løsninger på tilsynelatende håpløse situasjoner.

Forskjellen mellom tenkning og fundering 01.10.2021 →
Det sies at en gjennomsnittlig person har mellom 6.000 - 60.000 tanker i hodet hver dag. Og av de tusenvis av tankene er 95% nøyaktig de samme tankene som dagen før. Å tenke er derfor bare resirkulerte tanker, enten påvirket av fortiden eller en forestilt fremtid. Disse tankene er kun støy i hodet, distraksjoner og følelsesmessige reaksjoner utløst gjennom det du opplever i nåtid. Fundering derimot, er når tanker uten påvirkning utenfra, oppstår fra det ukjente/fantasien/kreativiteten.

← Nyere oppdateringer

Eldre oppdateringer →