Du kom hit for å bevisst utvikle deg.

Tillat meg å bistå deg i din personlige utvikling.

[email protected] - ☏ (+47) 90782250 - ⌘ Helga Vaneks vei 1C, 1281 Oslo Norge

ENDRING ER UUNNGÅELIG. VEKST ER VALGFRITT.

I årevis slet jeg med følelsen av å stå fast i historien min. Jeg visste ikke hva jeg ville med livet mitt, og heller ikke hvordan jeg skulle løsrive meg.

En dag ble ubehaget så stort at jeg kun hadde to alternativ igjen: 1) Enten ta ansvar for mitt eget liv og endre situasjonen, eller 2) Logge ut av spillet.

Å STÅ FAST ER DEN VERSTE FØLELSEN

I følge Verdens helseorganisasjon begås det et nytt selvmord hvert 40. sekund på verdensbasis. Bare i Norge avslutter rundt 600 mennesker livet sitt frivillig hvert år. 2/3 av disse er menn.

Jeg kunne LETT blitt en del av den statistikken.

Årsaken til jeg valgte å bli var på grunn av noe jeg lærte i ung alder: En leksjon vil gjenta seg inntil den er lært. Og siden jeg tror at når vi dør, så blir vi gjenfødt, tenkte jeg: Faen! Det er bedre å fullføre leksjonen nå som jeg har kommet så langt, istedenfor å ta den "enkle veien ut" og måtte gå gjennom hele prosessen på nytt.

PÅ DEN ANDRE SIDEN AV LIDELSE FINNES FRIHET

De neste 15 årene lærte jeg å lytte til og følge intuisjonen for å gi slipp på motstand og virkelig begynne å nyte livet. I ettertid har jeg innsett at overgangen fra tøft til fantastisk liv var enkel å oppnå, men ikke alltid lett å gjennomføre.

Jeg sa opp to godt betalte jobber som ikke føltes riktig, ble kvitt avhengighet fra alkohol, tobakk, videospill og Coca Cola, gikk ned 25 kilo på tolv måneder, skilte lag med venner som ikke støttet livsvalgene mine og fikk endelig frihet fra år med frustrasjon, angst, frykt og latskap for å nevne noe.

Jeg er ikke her for å forandre verden. Jeg er bare en vanlig fyr med stor respekt for reisen jeg har blitt ledet gjennom. Min største lærdom av det hele er at jeg synes det er HELT FOR JÆVLIG at folk begår selvmord. Hadde de bare visst det jeg vet nå.

MIN INTENSJON

Min intensjon bak denne nettsiden er å bidra til å forhindre at mennesker havner i depresjon og begår selvmord, gjennom å uttrykke og dele min kjærlighet til personlig utvikling og vekst.
Link til Siste Nytt

DETTE ER IKKE FOR DEG

Ingenting personlig. Men det er det ikke.
Dette er for mennesker som er villig å kjempe.
Med motstandsdyktighet.
Og med sinn tøffere enn kroppen sin.
De er ikke interessert i å bli best.
Alt de bryr seg om, er å gjøre seg selv bedre.
De er ikke overfladiske. De blir ikke leid i hånda.
De blir ikke sydd puter under armene på.
De er på jakt etter noe større.
Med likesinnede ved siden av seg, et smil om munnen.
Hvis det høres bra ut,
da tok jeg kanskje feil av deg.

Mind Academy ble etablert i 2018 for å bistå mennesker som synes livet er utfordrende, og for mennesker som deler min lidenskap for personlig vekst. Nyhetsarkivet inneholder 500 artikler relatert til selvutvikling/ selvrealisering med lenker til relevante og lærerike YouTube-videoer.

På grunn av ingen tilbakemeldinger på innholdet overhodet, bestemte jeg meg i mai 2022 at det er på tide å gå videre. Siste nytt vil derfor ikke bli oppdatert lenger, da virksomheten nå offisielt er avsluttet.

Ønsker deg alt godt på din unike reise gjennom livet. ♥

- Audun