Sinnet kan være din beste venn eller verste fiende.

Jeg hjelper deg å helbrede fortiden din, huske hvem du er og komme i balanse med ditt høyere selv. 

SISTE NYTT

MEST POPULÆRT

NYHETSARKIV

Nye Artikler Hver Dag

NETTKURS

Kom i Balanse Med Ditt Høyere Selv

ENERGIARBEID

Bestill 1-1 Energibehandling

HVA ER MIND ACADEMY

 

LIVET INNEHOLDER INGEN BRUKERMANUAL

De fleste voksne mennesker kjører det samme mentale programmet de ble tillært som barn. Så lenge folk ikke er kjent med hvem de egentlig er, den de var før de ble fortalt av samfunnet hvem de skulle være, øker sjansene for å komme i ubalanse og bryte sammen.

Nettkursene hos Mind Academy lærer deg verktøyene du behøver for å våkne opp fra illusjonen du lever i, kjent som The Matrix. Når folk tar ansvar for eget liv og fullfører nettkurs fra Mind Academy, vekkes de til live og blir bevisst hvem de er kommet hit for å være.

Mind Academy eksisterer fordi dersom folk kommer i balanse med sitt høyere selv så har de større sjanse til å lykkes i livet og på jobb.

Audun Lindhjem, 2020

OM MIND ACADEMY

"Så snart du blir født blir du gitt et navn, en religion, en nasjonalitet og en rase. Du bruker resten av livet på å forsvare en fiktiv identitet."

I over 25 år levde jeg under illusjonen som ble servert meg. Jeg stilte ikke spørsmålstegn ved min egen virkelighet og godtok alt jeg ble fortalt. Jeg tviholdt på denne illusjonen og forsvarte den med nebb og klør.

LES MER OG SE VIDEO


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker