Du kom hit for å bevisst utvikle deg.

Tillat meg å bistå deg i din personlige utvikling.

[email protected] - ☏ (+47) 90782250 - ⌘ Kirkeveien 57, 0368 Oslo Norway - ✩ Org.No: 921 757 441

ENDRING ER UUNNGÅELIG. VEKST ER VALGFRITT.

I årevis slet jeg med følelsen av å stå fast i historien min. Jeg visste ikke hva jeg ville med livet mitt, og heller ikke hvordan jeg skulle løsrive meg.

En dag ble ubehaget så stort at jeg kun hadde to alternativ igjen: 1) Enten ta ansvar for mitt eget liv og endre situasjonen, eller 2) Logge ut av spillet.

Å STÅ FAST ER DEN VERSTE FØLELSEN

I følge Verdens helseorganisasjon begås det et nytt selvmord hvert 40. sekund på verdensbasis. Bare i Norge avslutter rundt 600 mennesker livet sitt frivillig hvert år. 2/3 av disse er menn.

Jeg kunne LETT blitt en del av den statistikken.

Årsaken til jeg valgte å bli var på grunn av noe jeg lærte i ung alder: En leksjon vil gjenta seg inntil den er lært. Og siden jeg tror at når vi dør, så blir vi gjenfødt, tenkte jeg: Faen! Det er bedre å fullføre leksjonen nå som jeg har kommet så langt, istedenfor å ta den "enkle veien ut" og måtte gå gjennom hele prosessen på nytt.

PÅ DEN ANDRE SIDEN AV LIDELSE FINNES STORHET

De neste 15 årene lærte jeg å lytte til og følge intuisjonen for å gi slipp på motstand og virkelig begynne å nyte livet. I ettertid har jeg innsett at overgangen fra tøft til fantastisk liv var enkel å oppnå, men ikke alltid lett å gjennomføre.

Jeg sa opp to godt betalte jobber som ikke føltes riktig, ble kvitt avhengighet fra alkohol, tobakk, videospill og Coca Cola, gikk ned 25 kilo på tolv måneder, skilte lag med venner som ikke støttet livsvalgene mine og fikk endelig frihet fra år med frustrasjon, angst, frykt og latskap for å nevne noe.

Jeg er ikke her for å forandre verden. Jeg er bare en ydmyk fyr med stor respekt for reisen jeg har blitt ledet gjennom. Min største lærdom av det hele er at jeg synes det er HELT FOR JÆVLIG at folk begår selvmord. Hadde de bare visst det jeg vet nå.

MITT OPPDRAG

Jeg forhindrer at folk havner i depresjon og begår selvmord, gjennom å uttrykke og dele min kjærlighet for personlig utvikling og vekst.
MIN STERKE PÅSTAND er at jo mer fucka historie folk går gjennom, desto ​​større er potensialet deres for å innse sin egen storhet.
Link til Siste Nytt

DETTE ER IKKE FOR DEG

Ingenting personlig. Men det er det ikke.
Dette er for mennesker som er villig å kjempe.
Med motstandsdyktighet.
Og med sinn tøffere enn kroppen sin.
De er ikke interessert i å bli best.
Alt de bryr seg om, er å gjøre seg selv bedre.
De er ikke overfladiske. De blir ikke leid i hånda.
De blir ikke sydd puter under armene på.
De er på jakt etter noe større.
Med likesinnede ved siden av seg, et smil om munnen.
Hvis det høres bra ut,
da tok jeg kanskje feil av deg.

SVARET FINNES PÅ INNSIDEN

Det er de som forblir fanget og som sliter hele livet basert på en illusjon. Dersom noen ønsker å tilbringe virkeligheten sin slik, all respekt til dem.

Det øyeblikket det blir farlig, er hvis strevet utvikler seg til en nedadgående spiral. Så fort snøballen begynner å rulle nedover den stien, kreves det mye mer energi for å stoppe bevegelsen enn ved å bryte mønsteret i forkant.

Min intensjon for Mind Academy er å bidra slik at folk ikke behøver å havne ned den stien. Og dersom du skulle drite på draget, så hjelper jeg deg mer enn gjerne ut av det. Anse meg som din venn.

Link til Siste Nytt

Ønsker du tilgang på eksklusivt innhold?

Hold deg oppdatert og få eksklusive artikler sendt direkte til innboksen din.

(Du kan melde deg av når som helst)