KONTAKT

Føl deg fri til å ta kontakt når tid som helst.

Takk for at du er her. Mitt formål i livet er å hjelpe folk å frigjøre seg fra mental lidelse.

Altfor ofte er mental lidelse en barriere vi ubevisst plasserer foran oss, som holder oss tilbake fra livet vi drømmer om å leve. Dette påvirker ikke bare oss, men også menneskene rundt oss.

Hensikten med Mind Academy er å styrke andre, slik at også de kan bli fri fra fortidens smerter og tidligere negative opplevelser. For å hjelpe mennesker med å realisere sitt sanne potensiale og hvordan dette kan virkeliggjøres.

Vi må alle begynne reisen vår et sted. Jeg vokste opp på en campingplass i Hallingdal, 850 meter over havet. Som barn slet jeg med egen selvrespekt og begrensende tro. Problemene mine utviklet seg til en avhengighet for videospill som førte til selvisolasjon og overvekt. Og også mobbing.

I tenårene utviklet jeg en forkjærlighet for alkohol, tobakk og Coca Cola. Min måte å takle virkeligheten på. Ting måtte endres, men jeg manglet innsikten til å se det selv.

Universet fungerer på finurlige måter. Etter at jeg ble uteksaminert fra videregående, begynte jeg i en jobb som jeg bokstavelig talt hatet. Jeg husker jeg gråt om kveldene, i redsel for å dra på jobb dagen etter.

Selvmord var et alternativ jeg vurderte sterkt.

Unødvendig å si, det er ikke det som skjedde (jeg er ufattelig takknemlig for at jeg ikke valgte den enkle veien ut i dag).

Jeg hadde hørt om en tøff militærtjeneste på grensen til Russland (GSV), ettersom søskenbarnet mitt hadde vært der og overlevd. Så jeg bestemte meg for å sende inn en søknad.

Fem dager senere satt jeg på flyet på vei til Nord-Norge.

Etter å ha gått ned 25 kilo i forsvaret begynte jeg å jobbe offshore innen olje- og gassindustrien. Dette var en jobb jeg likte veldig godt, men etterhvert ble jeg mer interessert i bevissthet og de mentale aspektene ved jobben fremfor selve jobben.

Jeg endte opp med å leve et dobbeltliv.

I friperiodene lærte jeg mindfulness og begynte å stille spørsmål om absolutt ALT. Jeg ble en fast utøver av kundalini yoga, jeg ble med på lange retreater i et buddhistsenter i nærheten av leiligheten min. Jeg meldte meg på healing- og mediumkurs, og lærte hvordan kontakte åndeverdenen. Ikke sosialt akseptert i et maskulint arbeidsmiljø.

Desember 2018 bestemte jeg meg for å si opp jobben og komme i balanse med mitt egentlige jeg.

Gjennom denne 11-årige reisen innen selvinnsikt og spirituell vekst har jeg gitt slipp på den smertefulle fortiden min, droppet navnelapper som ikke tjente meg og brutt fri fra den uønskede mentale programvaren jeg fikk installert som barn.

Dette er mitt kall. Dette er det jeg brenner for. Jeg vil veldig gjerne bidra å hjelpe deg komme i balanse med ditt høyere selv også. Hvis en person kan gjøre det, kan hvem som helst gjøre det.

Jeg ønsker deg velkommen til Mind Academy.


Firmanavn: Mind Academy Audun Lindhjem
Organisasjonsnummer: 921 757 441
Postadresse: Kirkeveien 57, 0368 Oslo

Domenenavn: mindacademy.no
E-postadresse: [email protected]
FB Messenger: m.me/mindacademy.no
Mobil: (+47) 90782250


Du er velkommen å legge meg til på Sosiale Media: 
Instagram - Mind Academy på Instagram
Facebook
- Audun Lindhjem på Facebook
LinkedIn - Audun Lindhjem på LinkedIn


Fem fakta om Audun:

 • To verdier som beskriver deg:
  Aksept og tillit
 • Favorittsport:
  Kampsport (UFC)
 • Katt eller hund:
  Hund (Staffordshire Bull Terrier)
 • Introvert eller ekstrovert:
  Introvert
 • Stjernetegn:
  Krepsen

Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker