NY HJEMMESIDE! Klikk her for å sjekke den ut!

Hei, mitt navn er Audun!

Jeg jobber innen personlig utvikling og suksess-bransjen. Velkommen til min verden.

SISTE NYTT

[email protected] - ☏ (+47) 90782250 - ⌘ Helga Vaneks vei 1C, 1281 Oslo Norge - ✩ Org.nr: 921 757 441

MEST POPULÆRT

NYHETSARKIV

Mitt Ett År Lange Blogg-eksperiment

NETTKURS

Oppgrader Din Opplevelse Av Livet

TJENESTER

Bestill Healing, Reading, Coaching

HVA ER MIND ACADEMY

 

LIVET INNEHOLDER INGEN BRUKERMANUAL

De fleste voksne mennesker kjører det samme mentale programmet de ble tillært som barn.

Så lenge folk ikke er kjent med hvem de egentlig er, den de var før de ble fortalt av samfunnet hvem de skulle være, øker sjansene for å komme i ubalanse og bryte sammen.

Nettkursene hos Mind Academy lærer deg verktøyene du behøver for å våkne opp fra illusjonen du lever i, kjent som The Matrix.

Mind Academy eksisterer fordi dersom folk utvikler bevissheten sin så har de større sjanse til å lykkes i livet og på jobb.

Audun Lindhjem, 2020

OM MIND ACADEMY

"Så snart du blir født blir du gitt et navn, en religion, en nasjonalitet og en rase. Du bruker resten av livet på å forsvare en fiktiv identitet."

I over 25 år levde jeg under illusjonen som ble servert meg. Jeg stilte ikke spørsmålstegn ved min egen virkelighet og godtok alt jeg ble fortalt. Jeg tviholdt på denne illusjonen og forsvarte den med nebb og klør.

DEN SMERTEFULLE SANNHETEN

Min sterke påstand er at det ofte behøves en nestenulykke, et dødsfall eller en krisesituasjon for at mennesker skal våkne. Noe som rister oss ut av illusjonen vi lever i.

Det behøver ikke være slik. 

Ved å ta ansvar for eget liv og oppdatere det mentale programmet du kjører, kan overgangen skje uten at du eller noen i livet ditt behøver å lide.

HVORFOR UTVIKLE BEVISSTHETEN DIN

Det finnes de som lever hele livet basert på en illusjon. Det er ingenting feil i det.

Dersom du savner en dypere, mer genuin og hjertefølt retning i livet bør du vurdere å bli kjent med hvem du egentlig er. Dette er en steg-for-steg prosess som jeg gjerne bistår deg med.

🐇


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker