OM AUDUN

Hvorfor velge Mind Academy

  • 13 års erfaring innen drift og vedlikehold offshore med beredskapsoppgaver i form av søk og redning, mann-over-bord redningsbåt og helikopterdekk-mannskap.
  • Er vokst opp med et høyt fokus på kvalitet, helse, miljø og sikkerhet hvilket er overført til innholdet i nettkursene.
  • Det å se et annet menneske vokse og få større selvinnsikt/selvrespekt/selvtillit er for meg like givende og berikende som det å vokse selv.
  • Elsker å lære og mestre nye ferdigheter og kompetanser samt å videreføre disse til andre mennesker.
  • Mer informasjon kommer senere. Følg med på Siste Nytt.

Foto benyttet på hjemmesiden

Portrettbildene på hjemmesiden med sirkel rundt er tatt av fotograf Rune Hammerstad. Han er en ildsjel som brenner for veldedighet. Jeg vil anbefale å ta en tur innom hjemmesiden hans og spesielt sjekke ut portfolioen Levd Liv. Hvor han fokuserer på portrettbilder av mennesker som har vært ute en kald vinternatt før.

Jeg blir dypt inspirert av mennesker som har yrkesstolthet og lidenskap for det de holder på med. Derfor var valget enkelt da jeg skulle velge fotograf til portrettfoto. Link til hjemmesiden hans finner du her: fotografoslo.no.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker