SISTE NYTT

Nye Artikler Hver Dag

Fremgang er lik lykke 31.10.2020 →
Selv om du ikke er der du vil være enda, så lenge du forbedrer deg og gjør fremgang, vil du føle deg levende. Ikke bekymre deg for hvor du er. Fokuser på hvor du er på vei. På et eller annet tidspunkt blir smerten ved å stå stille større enn smerten ved å bevege deg fremover. Det er livet. Enten så vokser vi eller så dør vi på innsiden. Ikke dø på innsiden. I dette livet må du være din egen helt, ettersom alle andre er opptatt med å redde seg selv. Gjør versjonen av deg selv 10 år fra nå til din største helt.

Stiller du de rette spørsmålene? 30.10.2020 →
Kvaliteten på livet ditt avhenger av kvaliteten på spørsmålene du stiller. Vellykkede mennesker stiller bedre spørsmål, og som et resultat får de bedre svar. Spørsmål å gruble over: Er jeg fornøyd med virkeligheten jeg lever nå? Hvordan ser drømmelivet mitt ut i forhold til mitt nåværende liv? Hva mangler jeg? Hvor stort er gapet? Hvem må jeg bli for å manifestere drømmelivet til virkelighet? Hva trenger jeg å lære? Hvem kan jeg lære av? Hvilket grep kan jeg ta i dag for å komme nærmere målet mitt?

Selvrefleksjon er skolen for visdom 29.10.2020 →
Mennesker kan forandre seg. Ting endrer seg alltid. Alltid i utvikling. Det er denne eksistens sin sanne natur. Den eneste måten å eliminere lidelsen i din verden på er å lette den i deg selv. Dette kan enkelt gjøres gjennom selvrefleksjon med den hensikt å forbedre deg selv. Du innehar kraft nok til å skape hva enn du ønsker ut av livet ditt. Hvilke større ting ville du gjort dersom du visste at det ikke var noen sjanse for å mislykkes? Hvilken flott ting ville du gjort i dag hvis du visste at du skulle dø i morgen?

Hva slags relasjon har du til deg selv? 28.10.2020 →
Det lengste og viktigste forholdet i livet ditt er det du har med deg selv. Det er også det mest kompliserte, ettersom du ikke kan gå vekk fra deg selv. Livet bare er, og du er summen av tankene dine du har om deg selv. Inntil du lærer å elske deg selv, tilgi deg selv og bare ha det bra med deg selv, så kommer du til å fortsette og manifestere de samme problemene i enhver virkelighet du skaper. Problemene vi møter i våre manifesterte liv er en refleksjon av våre personlige problemer med oss ​​selv.

Du velger selv hva du vil tro 27.10.2020 →
Når vi kommer ned til selve essensen av vår eksistens, så er alle situasjoner faktisk nøytrale. Det er først når vi knytter mening (tenking + følelser) til situasjonene, vi begynner å kultivere tro. Sterke innebygde trossystem stammer ofte fra programmering gjennom barndommen. Dette kan heldigvis omprogrammeres. For eksempel, når det regner ute, hvem har bestemt det må bli en kjedelig dag? Tror du været har følelser? Hva du tror om situasjoner skapes inni deg, og blir ikke skapt fra den ytre verden.

Jeg føler med deg 26.10.2020 →
Dersom du går gjennom en vanskelig periode akkurat nå, så husk at du ikke er alene. Hver og en av oss innehar et ønske om å være i fred med oss ​​selv og med verden rundt oss. Fred finnes i stillheten i det nåværende øyeblikket med kunnskap om hva du er. Ikke bli for involvert i tankene dine. Du er ikke tankene dine, du er den som er klar over at du tenker. Det er først når vi er i fred med oss ​​selv at vi kan bli fullstendige og hele mennesker. Alle begrensninger og lidelser er bare noe vi forestillinger oss.

Elefanten i rommet 25.10.2020 →
Jeg vil gjerne adressere elefanten i rommet: Frykt for Covid-19. Sett i lys av hvordan viruset fremlegges i nyhetene, antar jeg regjeringen vil utgi en vaksine du er forpliktet å ta dersom du ønsker delta på arrangementer, sosiale sammenkomster eller til og med bestille bord på restaurant. Jeg traff på en ambulansesjåfør denne uken. Hun fortalte meg at situasjonen er ikke på langt nær så ille som media viser. Hvilket får meg til å stille spørsmål hva deres faktiske agenda er med obligatorisk vaksine?

Balanse er nøkkelen til livet 24.10.2020 →
Vi ønsker balanse innen alle områder i livet. Balanse er ikke noe du finner, det er noe du skaper. Nøkkelen til å holde balansen er å bli klar over når du har mistet den, og utføre egnet handling for å komme tilbake på sporet. La oss undersøke forholdet mellom stress og det å være i komfortsonen. Mens for lite stress kan føre til kjedsomhet og depresjon, kan for mye forårsake angst og dårlig helse. Riktig mengde stressende situasjoner optimaliserer hjernen og forbedrer ytelsesevne og mental helse.

Frykten for smerte og begjæret for nytelse 23.10.2020 →
Hvorfor lider vi? Etter min mening ønsker alle levende vesener å være lykkelige hele tiden og ikke oppleve smerte. Likevel søker vi oss stadig til daglige aktiviteter som reduserer vår grad av lykke. Ta nyhetene som et eksempel. Hvor mye lykke tilegner du deg ved å følge med på nyhetene daglig? Er det en nødvendighet å være oppdatert om verdens nåværende grusomhet til enhver tid? Øker din livskvalitet av å få vite at en fyr er blitt drept i et annet land? Gjør ting som gjør deg glad.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker