SISTE NYTT

Nye Artikler Hver Dag

Hvordan reparere følelsesmessige sår 11.08.2020 →
Det sies at tiden leger alle sår. Personlig har jeg ingen tro på at tiden leger emosjonelle sår, da helbredelse ikke er passiv. Den emosjonelle riften vil forbli der for alltid, med mindre du tar ansvar og fikser den. Hvis du noen gang har fått hjertet ditt knust, vet du hva jeg snakker om. Følelsen av å gå fra å være forelsket til å føle deg helt tom innvendig. Fra å få energi av den andre personens nærvær til å ville gjemme deg under en stein. Jeg kan anbefale å sjekke dagens video for å lære mer om temaet.

Hvis du vil være lykkelig, gjør andre mennesker lykkelige 10.08.2020 →
Hvilke opplevelser vil du ha i livet? Vi som mennesker er programmert for å støtte hverandre. Personer som velger å leve kun for seg selv, føler seg ofte frakoblet, misfornøyd og tomme på innsiden når de lever slik over tid. Når du har funnet ut hvordan du kan gjøre andre lykkelige, kan du stille deg følgende spørsmål: Hvilke ferdigheter og rutiner må jeg integrere i hverdagen for å bli denne personen? Plutselig har du et mål, noe å strebe etter. Hvilket, hvis du velger å gå for det, vil gjøre deg lykkelig.

Tenker du selv eller lar du media gjøre det for deg? 09.08.2020 →
Sunn skepsis, det å stille spørsmål ved andre menneskers perspektiver, tro og konklusjoner kan være fordelaktig dersom du ønsker et lykkelig liv. Og når du først tror noe, bør du stille spørsmål også til det du selv tror. Ingenting er sikkert i livet. Det finnes ingen endelige sannheter. Hvis du tror det, må du bare kontakte meg, da jeg gjerne vil høre mer om det. Det meste av nyheter som blir publisert deles gjennom reporternes egen tolkning. Noe av det er også helt usant, enten de vet det eller ikke.

Alkohol er som Photoshop for det virkelige liv 08.08.2020 →
Mye kan sies om alkohol. Etter å ha vært en periode-dranker i ungdommen, har jeg sett den veldig fine linjen mellom glede og smerte når det gjelder dette rusmiddelet. Eller kanskje vi burde kalle det gift. Ettersom det faktisk er det som skjer. Kroppen din tåler ikke alkoholen og viser bivirkningene i form av svimmelhet og døsighet. Jeg har ingenting imot alkohol, så lenge det brukes med måtehold. Med det i tankene, synes jeg personlig det er mer interessant å utforske bevisstheten i sin reneste form.

Roten til lidelse er tilknytning 07.08.2020 →
I går solgte jeg Honda Zoomer'n min som er avbildet ovenfor. Det kan være tøft iblant å akseptere at det som kommer inn livet ditt forsvinner. Spesielt i de tilfellene du er følelsesmessig knyttet til objektene. En del av meg er redd for å slippe andre mennesker for nært innpå meg fordi jeg vet at de en dag kommer til å forsvinne. Alt i livet er midlertidig; Følelser, tanker, mennesker og steder. Ikke bli for knyttet til ting, bare flyt med de. Slipp tilknytningen, og du vil finne frihet og dyp indre ro.

Hvordan spiser du en elefant? 06.08.2020 →
Anta du har en drøm du ønsker å oppnå i løpet av livet ditt. Du kan sammenligne dette ønsket med en metafor av en elefant. Den kan se skremmende ut i begynnelsen, uoppnåelig å erobre. Så hvordan nærmer du deg elefanten for å beseire den? Er det best å forlate banen og la den være i fred, eller vil du finne spenning i å ta på deg krigsmalingen og begynne å jage den? Størrelsen på elefanten samsvarer med ambisjonene dine. Sikt høyt og høst store belønninger. Sikt lavt, og lev som normalt.

Makeover utfordring august 2020 05.08.2020 →
Heey! Så kult! Hva var oddsen for at du havnet på denne nettsiden og leser denne teksten i dag? Personlig tror jeg ikke på tilfeldigheter. Jeg tror det er en underliggende årsak til alt som dukker opp. Jeg utfordrer deg derfor til å gjøre en makeover av utseendet ditt og gjenoppfinne deg selv i løpet av de neste 7 dagene. Enten ved å få en hårklipp, farge håret eller bruke noen fancy klær du aldri har hatt på deg før. Forandring er bra, det fører deg til en ny begynnelse. Aldri bli for komfortabel.

Handling snakker høyere enn ord 04.08.2020 →
Hvor ofte har du fortalt deg selv at du kommer til å gjøre noe, som å komme i bedre form, lese flere bøker, lære å meditere osv., Og du har gitt opp drømmen din? Du kan be om unnskyldning til deg selv igjen og igjen, men dersom handlingene ikke endres, blir ordene meningsløse. Du er hva du gjør, ikke hva du sier du vil gjøre. Det finnes et ordtak: Handling beviser hvem noen er, ord beviser hvem de ønsker å være. En baby lærer å gå før han snakker. Gi slipp på tankene og begynn å ta action!


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker