SISTE NYTT

Nytt innhold hver dag

Fredag 3. april 2020
Årsaken til at jeg plutselig ble opphengt i karakterbygging, er fordi da jeg tenkte på gym medlemskapet mitt, så skjønte jeg plutselig at det å bygge muskler og den perfekte kroppen ikke vil gi meg nye ferdigheter. Når jeg slutter på treningsstudioet, så vil kroppen gå tilbake til det normale. Hvis jeg derimot utvikler ferdighetene mine innen kampsport, lærer å spille gitar eller lærer å tegne, så er det noe jeg vil bære i verktøybeltet resten av livet. Hvilke ferdigheter vil dú lære? Og hva stopper deg?

Torsdag 2. april 2020
Det er mange analogier du kan bruke for å beskrive det å bygge din karakter. Du kan sammenligne det med å installere ny programvare på en datamaskin eller oppgradere ferdighetene til en spiller i et videospill. Analogien jeg liker mest, er å putte nye ferdigheter i verktøybeltet, som på sikt øker nivået av fleksibilitet og menneskelig forståelse. Hvorfor eksisterer vi? Bare for å betale regninger og gå ned i vekt? Kan det å bygge karakter og utvikle vår sjel være et svar? Å utvide vår bevissthet?

Onsdag 1. april 2020
Den beste måten å forutsi fremtiden er ved å skape den. Det samme gjelder karakteren din. Ved å endre de daglige vanene, er du i stand til å bygge en helt ny karakter. For å endre, må du se i speilet og være helt ærlig med deg selv: Er jeg lykkelig med å leve denne livsstilen? Er det noen forbedringer jeg kan legge til, for å generere mer glede og lykke i hverdagen min? Fører denne livsstilen meg nærmere mot drømmene mine? Som mennesker er vi langt mer kraftfulle enn mange er klar over.

Tirsdag 31. mars 2020
En av de mest givende utendørsaktivitetene jeg vet er sykling. Det har mange fordeler. Jeg kan faktisk ikke komme på noen grunn til ikke og sykle. Du får frisk luft, trening, du kan etterlate store avstander raskere enn å gå, ingen slitasje på knærne i forhold til jogging og løping på asfalt, ingen forurensning, du blir kjent med nabolaget ditt, og selvfølgelig det er helt gratis. Min definitivt råeste tur så langt var tilbake i 2016 da jeg og to venner syklet Rallarvegen fra Finse til Flåm. Kan anbefales.

Mandag 30. mars 2020
Når en dør lukkes, åpnes en ny, men ofte ser vi så lenge og angrende på den lukkede døren at vi ikke ser den som har åpnet. Så snart jeg lekte med idéen om å avslutte medlemskapet på treningssenteret, ble jeg plutselig inspirert til å lete etter en ny sykkel ettersom de to siste er blitt stjålet. Gjorde et raskt søk på nettet, og fant en flott sykkel til 500 kroner. Samme type jeg har hatt tidligere. Dro og kjøpte den med en gang. Det er det som er herlig med livet. Vær fleksibel og nye dører dukker opp.

Søndag 29. mars 2020
Jeg reflekterer over pandemien og hvordan den har påvirket livet mitt. Før utbruddet trente jeg i gjennomsnitt 6 ganger per uke. Trening var hvordan jeg vedlikeholdt min mentale helse. Jeg har sannsynligvis mistet 5 kilo kroppsvekt siden de stengte treningsstudioene, og redusert daglige måltider fra 5 per dag til 2-3 per dag.. Jeg vurderer faktisk å avslutte medlemskapet på Sats. Har du fått ny innsikt på grunn av pandemien? Endringer du ønsker å implementere når ting er tilbake til normalt?

Lørdag 28. mars 2020
I fremtiden vil vi være mye mer avhengige av selvforsynte samfunn for at befolkningen av mennesker skal overleve. Overfør analogien til den eksponentielle veksten fra koronaviruset til fødselen av nye mennesker, og på et tidspunkt vil ikke planeten vår kunne opprettholde mengden mennesker lenger. Da jeg ble født i 1983 var verdensbefolkningen 4,7 milliarder. I dag er det 7,8 milliarder. Jo flere mennesker, jo raskere vekst av nye mennesker. Kanskje pandemien er en måte å holde veksten i sjakk?

Fredag 27. mars 2020
Akkurat som en nyfødt baby som er fullstendig engasjert i her og nå: Nå er en gylden mulighet til både å øve tilstedeværelse og samtidig finne ut hva du verdsetter i livet. Vi har en begrenset tilførsel av tid på denne jorden. Når du kommer til slutten av livet ditt og ser tilbake, vil din nåværende livsstil gi deg lykkelige minner? Eller skulle du ønske du hadde en annen livsstil? Det er aldri for seint å begynne på nytt og endre livet ditt til det bedre. Se og opplev livet gjennom frontruten, ikke ryggespeilet.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker