SISTE NYTT

Nytt innhold hver dag

Søndag 26. januar 2020
Publisert engelsk versjon av Mind Academy, samt oppdatert Personvernerklæring og Kontakt-siden. Har du synspunkter på nettsiden, ris og ros, forbedringer du mener bør gjøres etc. Så er du velkommen til å ta kontakt. I morgen begynner arbeidet med å utvikle et nytt kurs. Jeg planlegger på sikt å kunne tilby det som fysisk workshop. Foreløpig lages det som nettkurs slik at folk kan gjennomføre det fra sin egen stue. Da når det samtidig ut til de som ikke skulle oppholde seg i Oslo-området. :-)

Lørdag 25. januar 2020
Oppdatert Om Audun med bilder istedenfor tekst. Jeg blir å dele den opp i seksjoner senere, kategorisert på tidsepoker i livet med forskjellige lærdommer tilegnet. Det tok mer tid enn forventet, så velger å prioritere det vekk foreløpig for å få på plass den engelske versjonen til søndag. Blir å skrive det her så snart det kommer mer innhold. I dag skal jeg lage video hvor du kan høre mer detaljert hva det vil si å oppdatere den mentale programvaren. Jeg merker dette er noe jeg virkelig brenner for.

Fredag 24. januar 2020
Gode nyheter. Har lagt ut ny video på forsida selv om den engelske versjonen ikke er publisert enda. Ta gjerne en kikk. Blir å fortsette med oversetting i dag, samt starte arbeidet med å lage ny "Om Audun"-seksjon. Sakte jevn fremgang er bedre enn raske daglige unnskyldninger. Rammeverket begynner å ta form. Dette blir bra. Det å lage noe nytt er en spennende prosess. Du øker bevisstheten hvordan det skal ta form etterhvert som du går. Ligger du på sofaen hver kveld, så er det også et valg.

Torsdag 23. januar 2020
Det går litt mer tid enn planlagt med å få ut engelsk versjon av hjemmesida. Må få i orden personvernerklæring og et par andre administrative ting først. I tillegg til nytt domene. Satser på å ha den klar søndag. Da vil det også komme ny video på forsida. :) Turen til Bygdøy i går gikk veldig bra. Hadde meg en padletur nesten rundt hele øya. Stoppet innom en holme på tilbakeveien og filmet litt. Kom i prat med en turgåer som anbefalte å prøve fiskelykken i mars måned. Det skal testes ut.

Onsdag 22. januar 2020
I dag skal jeg til Bygdøy med kajakken og filme materiale til ny video på forsida. For de som er nysgjerrig å vite mer om den, så er det en såkalt Packraft. En oppblåsbar kajakk på litt over to kilo. Genialt leketøy. Kan brette den sammen og putte den i ryggsekken. Normalt blåses den opp ved hjelp av en stor pose som klemmes sammen. Har investert i ei lita elektrisk pumpe som blåser den opp på to minutter. Planen er å være mer ute i villmarka fra våren av. Så da vil pumpa komme godt med. :-)

Tirsdag 21. januar 2020
Hvorfor har jeg valgt å oppdatere hjemmesiden daglig? Det er det flere gode grunner til. Nummer en er fordi jeg ønsker å utvikle kreativiteten og skriveferdighetene mine. Nr to: Jeg ønsker å bidra til et bedre samfunn. Jeg bryr meg og ønsker at andre også skal få det bedre. Dersom én person endrer livet sitt på grunn av noe av det jeg skriver, så er det verdt det. Og selvfølgelig nr tre: Jeg vet effekten av faste rutiner. Noen holdepunkt i hverdagen du ser frem til og er forpliktet til å gjøre. 

Mandag 20. januar 2020
Ny uke nye muligheter. Jeg elsker mandager. For min del har jeg planlagt å oversette og publisere en engelsk versjon av hjemmesida denne uka. Premieredato førstkommende fredag. Målet er å ha klart og kunne tilby nettkurset med oppstart 1. mars på både norsk og engelsk. Deretter vil det gå slag i slag med utgivelse av flere "mentale programvareoppdateringer" frem mot sommeren. Det er viktig å ha noe og se frem til og samtidig være våken og nyte her og nå. Hva gleder du deg til?

Søndag 19. januar 2020
Når vi kommuniserer med ulike typer mennesker tar vi ofte på oss forskjellige masker. Vi snakker annerledes til politiet enn til et barn. På lik linje må du gjennom forskjellige lag av bevissthetsnivå for å komme i kontakt med den du egentlig er. Enkleste måten å bli bedre kjent med deg selv på er gjennom tilstedeværelse og meditasjon. Når du over tid opparbeider en indre ro, vil du få et dypere bevissthetsnivå enn om du kommuniserer med deg selv på overflaten. Det er først da livet blir spennende.

Lørdag 18. januar 2020
Det å ha gode vaner er viktig for å kunne leve et lykkelig liv. Når jeg sier ordet vane tenker jeg ikke kun det praktiske vi gjør i hverdagen. Men også måten vi tenker på. Det er også en vane. Noen mennesker har til vane å tenke negativt og dømme andre. Når dette blir et spor de faller tilbake i, noe som skjer regelmessig over tid, så påvirker det livskvaliteten. Er du bevisst og fornøyd med måten du tenker på? Dette er et av temaene som blir tatt opp i nettkurset som har oppstart 1. mars 2020.

Fredag 17. januar 2020
Fantasien er et fantastisk redskap. Lukk øynene. Se for deg en drøm eller et mål du har, som nå er oppfylt i fremtiden. Du ser deg selv i 3. person. Og du kjenner på kroppen din hvordan det føles å være denne personen. Kanskje har du litt rakere rygg og kjenner deg fryktløs. Kanskje er du stolt over at du endelig har nådd målet. Når du så åpner øynene, ta med deg denne følelsen ut i hverdagen. Lev som om det allerede har skjedd, så vil du se at virkeligheten rundt deg begynner å forandre seg.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker