SISTE NYTT

Nye Artikler Hver Dag

Et liv basert på formål vs late som du bryr deg →
Er du kjent med tidsfrister? Vi er ofte flinke til å sette tidsfrister på arbeid, og sørge for at vi lykkes med å oppfylle oppgavene våre før en gitt dato eller klokkeslett. Vi har imidlertid en tendens til å glemme den viktigste fristen, den som dreier seg om hva vi ønsker å oppnå og oppleve før vi går over. Hva gir deg en følelse av oppfyllelse? Hva ønsker du å bli husket for? Folk har en tendens til å overvurdere hva som kan gjennomføres i løpet av ett år og undervurdere hva som kan gjøres på syv eller åtte.

Din grad av ønske om endring endrer alt →
Hvordan kommer det seg at noen mennesker lykkes i livet, mens andre sliter bare for å overleve? Hva det hele koker ned til er historiene vi forteller oss selv. Og hvor mye smerte vi tillater oss å akseptere. Iblant ender mennesker med de verste fortidene opp med å skape de beste fremtidene. Ofte fordi de har nådd sitt tippepunkt, punktet hvor de har fått nok. Jeg har personlig opplevd flere av disse øyeblikkene, og de har alle endret livet mitt. Denne er gull: Historien om hunden som sitter på en spiker.

Den største grunnen til at folk ikke realiserer drømmene sine →
Dersom jeg ba deg om å navngi alle tingene du elsker, hvor lang tid vil det tatt før du hadde nevnt deg selv? Folk flest har oppmerksomheten sin rettet mot alle "der ute", og forsømmer den viktigste personen i livet sitt. Hvordan ville livet forandret seg dersom du plutselig fikk 100 ganger mer selvtillit? Anta at du har en stor drøm eller et mål du ønsker å oppnå i løpet av levetiden din. Ville økt selvtillit endret din tilnærming mot det? I så tilfelle vet du nå hva du trenger for å tette mellomrommet.

Hvordan måle verdien av et menneske? →
Å imponere andre ved å forbedre utseendet ditt mater bare egoet, og tjener ikke noen. Jo mer du blir knyttet til personen du forestiller deg å være, jo lenger vekk fra ditt sanne jeg er du. Jeg holder for tiden på å la håret vokse som et eksperiment for å drepe det som er igjen av egoet mitt. Hvordan en person ser ut burde på ingen måte påvirke respekten din for dem. En som er hjemløs og bor på gata er et like verdig menneske som en kjendis. Likevel går folk rett forbi og later som de ikke eksisterer.

Mindacademy.no - Lekeplass for voksne innen personlig utvikling →
Målet mitt for mindacademy.no er å skape en lekeplass for voksne, hvor du kan nyte gleden av korte artikler innen emner relatert til personlig vekst, samt delta på nettkurs som bidrar til å forbedre din opplevelse av livet. Jeg forventer ikke du skal være enig i alt jeg deler, men forhåpentligvis vil noe av det kunne inspirere deg til å se livet fra et nytt perspektiv. Jeg holder på å redigere de daglige innleggene til individuelle artikler. Nyhetsarkivet ble fornyet i dag, både norsk og engelsk versjon.

Hvordan fysisk trening kan bistå deg →
Den mest effektive formen for søvn er velfortjent søvn. Som mobilen din, hvis du setter den i laderen med en batteristatus på 80%, vil det ikke gjøre noen forskjell. Det samme gjelder kroppen din. Du ønsker senke energinivået til under 40% før du lader den. Det er her fysisk trening kommer til nytte. Ved å fremprovosere maks puls, får du energien til å strømme gjennom hele systemet og rense kroppen din for avfall. Kroppen din er kjøretøyet mens du manøvrerer denne jorden. Ta godt vare på den.

Hvordan forbedre kvaliteten på søvnen din →
Når du sover, tilfører du kroppen din ny energi. Du lader den opp med ny energi for den kommende dagen, på mange måter lignende telefonen din når du putter den i laderen. Kvaliteten på batteripakken (hvor mye energi du har tilgjengelig) påvirkes av mange faktorer. Om du lever av lidenskapen din, tilstanden til din mentale helse, fysiske helse, hva slags mat du fordøyer, om du drikker nok vann iløpet av dagen, får i deg nok frisk luft, trener, mediterer osv. Hva er tilstanden på batteripakken din?

Feiring av Norges grunnlovsdag i skyggen av Corona →
I dag er en unik dato i Norge. Vi feirer grunnlovsdagen vår. Vi kler oss ut i nasjonaldrakter og går i parader over hele landet. Det er stort sett et arrangement laget for barna, da de får spise så mye is og pølser de måtte ønske seg samt spille musikk i gatene. I alle fall, det var slik vi feiret da jeg vokste opp. Dette året vil imidlertid være annerledes, da det er begrensninger i forhold til hvor store folkemengder som kan være samlet på grunn av pandemien. Uansett, Gratulerer med dagen Norge. :)

Hvordan bryte fri fra et ulykkelig liv →
Mange mennesker er ikke klar over hvordan de kan forbedre livene sine, så de ender opp med å leve det samme livet de alltid har levd. Likevel klager de og ønsker noe bedre. Den mest effektive måten å forbedre livet ditt på, er å gå ut av komfortsonen din. Også kalt vekstsonen. Komfortsonen din er det familiære. Vekstsonen er det ukjente, det nye og det som er annerledes. Dersom du holder deg i komfortsona di, gjentar du bare det du allerede vet. Først når du utfordrer den, kan du lære noe nytt.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker