SISTE NYTT

Hei der! Denne bloggen var et et-års eksperiment, hvor jeg utfordret meg selv til å publisere en ny artikkel hver eneste dag i et helt år. Og hvem skulle trodd! Jeg klarte det! Vi er i stand til så mye mer enn vi forestiller oss. Se for deg selv at du bruker like mange timer som jeg gjorde på dette prosjektet på noe du elsker å drive med. Hva ville du kunne utrette og skape på ett år? Utforsk gjerne artiklene, da de var ment som motivasjon på din vei videre i livet. Takk for oppmerksomheten. Lykke til videre.

Vær positiv, jobb hardt, få det til å skje. Godt nytt år! 31.12.2020 →
Det er 2021, på tide at du starter å oppfylle drømmene dine. Se for deg ditt fremtidige selv, et år fra i dag. Hvor ser du for deg at han eller hun skal være? Hva gjør du? De samme tingene du gjør i dag eller noe helt annet? Tre inn i identiteten deres, og føl hvordan det føles å være ditt fremtidige selv. Se hva vedkommende ser. Og begynn å utføre de samme handlingene som den personen gjør. Du har kraften til å gjøre hva enn du måtte ønske. Ikke utsett drømmene dine. Livet ditt er nå. Våkne opp.

Hemmeligheten til et meningsfylt liv 30.12.2020 →
Vi er alle født for en grunn. Aldri tvil på deg selv og om det var et formål med hvorfor du ble til. Ha tillit til din egen skapelse. Forfatteren Mark Twain sa en gang: "De to viktigste dagene i livet ditt er dagen du blir født og dagen du finner ut hvorfor". Hemmeligheten til et meningsfylt liv er å finne ut hva du elsker å gjøre, for deretter å dedikere all din tid på å bli superdyktig i å mestre dette håndverket. Så snart du har blitt en mester i å gjøre det du elsker å drive med, kan du gjøre det til ditt yrke. :)

Du kan bli en mester innen hva som helst i livet 29.12.2020 →
Hvis det er noe du ønsker å mestre i livet, så kan du absolutt oppnå det målet. Du behøver bare få klarhet i hva du vil oppnå, hvordan du skal gjøre det, og deretter ta affære. Det å bli en mester innen noe tar tid. Hvis du bruker fritiden din på å se på TV og spille videospill, så er det det du vil bli god på. Spør deg selv: Når jeg ligger på dødsleiet og ser tilbake på livet mitt. Vil jeg angre på alle timene jeg har brukt på å se på TV, eller er jeg tilfreds med hvor mange timer jeg har kastet bort på det?

Hvordan overvinne sosial angst 28.12.2020 →
For å kunne skape drømmelivet ditt, er du nødt til å overvinne utfordringer som å gå ut av komfortsonen din. Det er ingen vei utenom. Som introvert, vet jeg sosiale sammenkomster kan virke skremmende. Heldigvis er sosial angst noe ALLE kan beseire og oppnå mestring på. Selv om du kanskje føler deg ukomfortabel rundt grupper av mennesker nå, så betyr ikke det at du er dømt til å måtte føle det slik resten av livet. Det første trinnet er å fokusere oppmerksomheten din utover og ikke på deg selv.

Evnen til å drømme er en av menneskets mest verdifulle ressurser 27.12.2020 →
Du trenger en familie, du trenger venner, karriere, utdanningsmål, planer for fritiden din, oppmerksomhet på din mentale og fysiske helse, drømmer osv. Det er det livet handler om. Hvis du ikke har noen av disse tingene, er alt du har igjen elendighet og lidelse. Det er en dårlig avtale for deg selv. Hvem vil du være? Hvis du kunne leve et hvilket som helst liv, hvordan ville det se ut? Spesifiser drømmene dine. Lag en handlingsplan og hold deg til den. Skap dagene du vil ha. Hva gjør du og hvorfor?

Det du vil ha, vil også ha deg 26.12.2020 →
Hva ville du gjort annerledes hvis du uten tvil visste at det du vil ha, også vil ha deg? Alt du ønsker er der ute og venter på at du skal spørre. Men du må utføre handling for å få det til. Jeg tror vi alle har stilt spørsmålstegn ved vår egen eksistens i året som har vært. Noen har fått klarhet, mens andre flere spørsmål. Vekst er vondt. Endring er vondt. Men ingenting er så vondt som å sitte fast et sted du ikke hører hjemme. Dediker mer tid og oppmerksomhet på å sette sammen livet til et liv du vil ha.

Største lærdom fra 2020? 25.12.2020 →
Hvis du skulle se tilbake på 2020, hva er din umiddelbare respons? Vil du betrakte det som det verste året i livet ditt, eller som en velsignelse i forkledning? Personlig har det vært et av de mest transformerende årene for min del. La oss ta siste kvartalet som et eksempel. Å gå fra å trene 6-7 ganger i uken til å ikke trene i det hele tatt på to måneder har vært banebrytende. Å se meg selv tilpasse meg så store, uventede endringer, får meg til å føle at jeg kan overvinne enhver utfordring. Hva med deg?

Min første erfaring med periodisk faste 24.12.2020 →
Julen er ofte forbundet med å spise mye mat og tilbringe tid med familie. Ryktene tilsier dette ikke er tilfelle for alle sammen. Personlig eksperimenterte jeg med 36 timers faste på mandag. Jeg hadde mitt siste måltid søndag kveld, og det neste tirsdag ettermiddag. Effekten overrasket meg, da jeg følte jeg hadde mer energi mandag kveld, enn det jeg pleier. Dette er definitivt noe jeg vil fortsette å eksperimentere med. Når det er sagt: Ønsker alle en riktig God Jul. På tide å reflektere over 2020/2021.

Utfordre de daglige vanene dine mens Covid pågår 23.12.2020 →
Istedenfor å spørre "Hvorfor skjer dette med meg?" still deg selv spørsmålene: "Hva forbereder dette meg på?" og "Hvordan kan jeg ytterligere forberede meg på fremtiden?". Frivillig konfrontasjon med det som er ukjent og skremmende. Det er der nøkkelen til suksess ligger. Å frivillig møte stress vekker evner i deg som du har arvet fra dine forfedre. Ved å face det ukjente blir du en levende legende av de store heltene fra fortiden din. Alt som behøves er den enkle avgjørelsen om svare på kallet.

Hvilket forhold har du til mat? 22.12.2020 →
Spiser du til bestemte tider hver dag ut av gammel vane, eller venter du til du blir sulten? Jeg tror mange av oss spiser altfor mye, til den grad at maten påvirker vår fysiske, emosjonelle, mentale og åndelige helse på en negativ måte. Det er ikke bare hva slags mat vi spiser som virker inn på oss, men også mengde mat og hvor ofte vi spiser. I perioder jeg bygger muskler, har jeg spist så mye som fem - seks ganger hver dag. Om du sliter med helseutfordringer, ville jeg eksperimentert med dietten.


Close

Legg igjen din e-post og motta gratis 5 enkle verktøy som hjelper deg å beholde kontroll over følelsene dine i møte med dominerende mennesker