SISTE NYTT 2022

 

(Klikker du på en overskrift vil artikkelen åpnes i eget vindu)

Du er selv ansvarlig for din egen lykke 21.01.2022 →
Det er én ting som er verre enn ikke å ha noen retning i livet: Å ha mål og drømmer, og ikke ta action. Følelsen er der for å veilede deg hvilken retning sjelen din vil du skal gå. For at du skal finne ekte lykke i livet, så må du følge følelsen. Det er ingen vei utenom det. Selv om det kan føles skremmende i begynnelsen: Så snart du følger følelsen, vil du begynne å føle deg mer pulserende og levende enn noen gang før. Plutselig vil du få energi ved å gjøre det du gjør, i stedet for å bli tappet av det.

Hva er formålet bak disse artiklene? 19.01.2022 →
Siden jeg ikke selger noe, har du kanskje spurt deg hvorfor jeg publiserer disse blogginnleggene med jevne mellomrom. Jeg bruker nettsiden hovedsakelig for å utvikle kreativiteten. Om frøene jeg deler skaper endringer i deg, er det bare en bonus. Endring er et naturlig resultat av å utforske personlig utvikling og selvrealisering. Etter 13 år i samme leilighet har jeg bestemt meg for å flytte til en annen del av Oslo (1. feb). Når ferdig vil jeg gradvis gå over til å lage videoer istedenfor skrevne artikler.

Din fortid = Din utdanning 17.01.2022 →
En ting jeg synes er ekstremt fascinerende, er at hvert enkelt menneske på planeten har en unik oppfatning av livet. Du har kanskje hørt uttrykket «Livets skole», som refererer til utdanningen du får gjennom å lære av dine erfaringer, både gode og dårlige, fremfor en formell utdannelse. Basert på hvilke situasjoner du har vært gjennom siden fødselen, vil læreplanen din være totalt annerledes enn alle andre sin. Det du synes er kjedelig eller normalt om deg ​​selv, kan andre finne inspirerende.

Anser du deg selv som "street smart"? 15.01.2022 →
Med mer enn 40 turer til Thailand kan jeg relatere spørsmålet til hvordan jeg ble behandlet av de lokale som bor der. På de første turene var kroppsspråket mitt anstrengt, da jeg var nervøs for å dra til et nytt land. Hvilket resulterte i at taxisjåførene doblet prisene, og gateselgerne lurte meg. Gjennom å bli kjent med kulturen følte jeg meg mer og mer avslappet, jeg løsnet på skjorta og ble plutselig behandlet på en helt annen måte. Ville du heller være ren og uskyldig eller leve livet som gangster?

Å være perfekt er umulig 13.01.2022 →
Det å strebe etter kun å oppleve oppturene i livet er en felle, ettersom følelsen alltid vil styre deg i retningen av nøytralitet. Det er i balansen mellom det positive og negative du finner genuin takknemlighet for livet. Å alltid prøve og være perfekt, er som å ha et instrument og kun akseptere de høye tonene. Hva er perfekt? Jeg mener det perfekte er å være ufullkommen. Å fullt ut tillate deg å være den virkelige deg, uten å prøve og endre oppførselen din eller utseendet for at andre skal like deg.

Egenomsorg er ikke en luksus 11.01.2022 →
I dagens samfunn er egenomsorg en prioritet og en nødvendighet, ikke en luksus. Du kan oppfatte det som å være egoistisk, jeg anser det som et verktøy for å overleve. Dersom du ikke tar vare på din egen fysiske, emosjonelle, mentale og spirituelle helse i disse dager, kan du ende opp med en depresjon. Husk å ta vare på deg selv gjennom å lytte til din indre stemme over hva du behøver. Vi kan prøve å imponere ved å dele vårt beste selv; Det er kun ved å dele vårt autentiske selv vi utvikler oss.

Hvor oppmerksomheten din går strømmer energien 09.01.2022 →
Har du noen gang reflektert over hvordan alle oppfatter livet forskjellig, eller tror du ethvert menneske deler samme modell av verden som deg? Hvis jeg hadde lånt deg mitt unike syn på virkeligheten for en dag, ville du sett verden fra et helt annet perspektiv enn det du opplever for øyeblikket. Fra et vitenskapelig synspunkt: Energien strømmer dit oppmerksomheten din går. Sagt på en annen måte: Det du fokuserer på er det du opplever. Heldigvis er det mulig å endre verdensbildet sitt bevisst.

Uten skikkelig mat og drikke, duger helten ikke 07.01.2022 →
Mye kan sies om ernæring, og hvordan mat og drikke påvirker kroppen og mental helse. Dersom du kun spiser junk food og bearbeidet mat, vil dette uten tvil gjøre at du føler deg tyngre og mer tappet for energi på sikt, versus om du spiser sunt og drikker vann istedenfor brus. Brus kan gi deg et midlertidig løft på grunn av koffein og sukker, men på minussiden påvirker det søvnmønsteret ditt negativt også. YouTube er en superfin kilde til enkle tidsbesparende oppskrifter for sunne måltider.

 Nyhetsarkiv

Eldre oppdateringer →