SISTE NYTT 2022

 

(Klikker du på en overskrift vil artikkelen åpnes i eget vindu)

Hei der.
Takk for at du kikker innom. Intuisjonen min fortalte meg det er på tide å gå videre, så jeg har besluttet å avslutte oppdateringene og legge Mind Academy i dvale. Håper du likte turen like mye som jeg gjorde. Ta risiko og vær trygg. Kjærlighet og klem fra Audun.

Din komfortsone er din faresone 03.05.2022 →
Vi mennesker blir mest slitne når vi står stille. Komfortsonen din er det farligste stedet å være, og vil tappe livskraften ut av deg hvis du blir der for lenge. Du som sjel trenger vanskeligheter for å vokse. Det kan virke motstridende, men utfordringer er det som gjør livet interessant og å overvinne dem er det som gjør livet meningsfylt. Hvis du savner energi når du står opp om morgenen, finn noe som inspirerer deg utenfor komfortsonen din (hva som helst), og kom deg ut og utfordre deg selv.

Livet er en forberedelse til dødsøyeblikket 01.05.2022 →
Døden er en super påminnelse om å leve livet her og nå. Altfor mange håper på en bedre fremtid og glemmer at livet kun er tilgjengelig i nuet. Fremtiden vil aldri komme. Det vil bare være dette øyeblikket. Istedenfor å leve for en bedre fremtid, trekk en fremtid du ville elske å ha, imot deg, inn i nåtid. Ta deg selv tilbake til øyeblikket, alltid. Se hva du føler å gjøre, og legg all energien i det. Om du ikke fyller livet med utfordringer som inspirerer deg, vil det fylles med utfordringer som ikke gjør det.

Mennesker er mer opptatt av å ha enn å være 30.04.2022 →
Når jeg observerer menneskene jeg møter på gata, så enser jeg en adskillelse fra å leve i øyeblikket. Av hundre personer, om jeg er heldig, klarer jeg kanskje etablere øyekontakt med én av dem. Å bo i by er ofte mer ensomt enn å bo på landet, siden menneskene her lever for fremtiden. De fleste menneskene ser ut til å være i sitt eget univers, med tilsynelatende liten eller ingen interesse i å skape bånd til bevissthet utenfor sitt eget rom. Jobb, spis, sov, gjenta. Høste flere ting for å oppnå lykke.

Din oppfatning bestemmer din virkelighet 28.04.2022 →
Dersom du begynner å elske deg selv, vil du finne ut at smerte og lidelse kun er et tegn på at du lever imot din egen sannhet. Identifiserer du deg imidlertid med smerten og lidelsen, så vil universet fortsette å speile dette ettersom du identifiserer deg med det. Oppfatningen din fungerer som en termostat. Om en fattig person vinner i lotto vil han trolig ende opp med gjeld igjen etter kort tid, da han identifiserer seg som en fattig person. Endre din oppfatning av deg selv og din virkelighet endres.

Kvaliteten på livet ditt reflekteres av dine valg 26.04.2022 →
Hva slags liv du får avgjøres av hvilken type beslutninger du tar. Du er bare én avgjørelse unna et helt annet liv. Jeg husker da jeg var overvektig og gråt meg selv i søvn hver natt fordi jeg hatet jobben jeg hadde på den tiden. Så en dag ble beslutningen tatt om å melde meg inn i førstegangstjenesten i Forsvaret, og tilstanden min endret seg på et øyeblikk. Jeg visste det kom til å bli tøft, samtidig fortalte følelsen meg det ville være verdt det. Uten tvil det kapittelet i livet mitt jeg er mest takknemlig for.

Holder du fast på en eldre versjon av deg selv? 24.04.2022 →
Det som er morsomt er at de fleste oppdaterer mobiltelefonene sine med jevne mellomrom, men glemmer å oppgradere seg selv. Jeg kjenner mødre som klamrer seg til barna sine som om de var babyer, selv etter at barna deres har blitt selvstendige og gamle. Er dette et sunt forhold? Vi er alle født i hvert øyeblikk, og vi alle dør i hvert øyeblikk. Den "Audun" som skrev disse ordene er ikke den samme "Audun" som går rundt mens du leser disse ordene. Hvilken versjon av deg selv velger du å være?

Vær sann mot deg selv 22.04.2022 →
Det er forskjell på følelse og emosjon. For meg er en følelse bevegelse av energi inni meg som beveger meg i en gitt retning. Mens en emosjon er de følelsesmessige tilstandene som kan dukke opp som et resultat av at jeg går ut av komfortsonen ved å følge følelsen. Hvis jeg føler for å gjøre noe og velger å ikke følge følelsen, så føler jeg meg tom innvendig. Ingenting er mer smertefullt enn å svikte seg selv. Det øyeblikket du bestemmer deg helhjertet å følge følelsen, føler du deg i live og lys våken.

Det som er essensielt er usynlig for øyet 20.04.2022 →
Har du noen gang lurt på hvorfor du vil ha tingene du ønsker deg? Fra min erfaring er det aldri de faktiske tingene jeg vil ha, men snarere følelsen tingene vil bringe. Det kan være et fysisk objekt, et nytt forhold, en spesifikk opplevelse, bedre helse, ny jobb, mer penger, hva som helst. Hvis jeg ser nærmere på hvorfor jeg vil ha det, er det alltid en underliggende følelse i meg som ønsker manifesteres. Neste gang du ønsker deg noe, spør deg selv: Hvorfor vil jeg ha det? Hvilken følelse vil det gi meg?

Vi trenger en historie for å hjelpe oss å forstå livet 18.04.2022 →
Livets mysterium er noe jeg grubler mye på. Vi kan tro vi vet hva som foregår, men ingen kan vite sikkert. Om vi ikke hadde hatt en historie å knytte identiteten vår til, ville vi gått fra vettet. Problemet er at vi lett forveksler historien med virkeligheten. Vi investerer ofte så mye tid og energi i våre overbevisninger om livet at vi glemmer det fantastiske mysteriet livet egentlig er. Det jeg har funnet å være mest givende, er å være engasjert i historien, og samtidig utforske hva virkeligheten betyr for meg.

Din fysiske form har en utløpsdato 16.04.2022 →
6. juli 2020 delte jeg et innlegg som viste hvor jeg var på tidslinjen min da. Intuisjonen min sa at jeg skulle sjekke dokumentet på nytt i dag. Og hvem skulle trodd. På nøyaktig denne dagen, 16. april 2022, har jeg vært i live på jorden nøyaktig 2015 uker. For meg var det en morsom tilfeldighet. Om 150 år vil hele menneskeheten være erstattet. Anta at du uten tvil visste at du er en tidløs, evig sjel. Som vil bli gjenfødt i en annen kropp så snart din nåværende kropp dør. Ville det endre synet ditt på livet?

 Nyhetsarkiv

Eldre oppdateringer →